top of page

Van proberen kun je leren!

Bijgewerkt op: 2 mrt.

We zijn dus officieel van start met nieuwe website. Eén van de dingen die we (als we ons aangemeld hebben bij de website) zouden moeten kunnen is allemaal zelf, zonder tussenkomst van wie dan ook verhalen, artikelen, verslagen of zo maar nieuwtjes plaatsen.

Perfect geschikt voor de iets langere verhalen waarvoor WhatsApp minder geschikt is.
Websiteleden kunnen dit door in hun persoonlijke profiel een post te schrijven. Hoe doe je dat?

Registreer je op de website. is dat gebeurd? Geef dan aan dat je verhalen wil gaan posten. Dat kan via de verenigingstamtam die Whatsapp heet of Met een berichtje via de contact pagina. Je krijgt dan een uitnodiging om schrijver te worden. Als je die accepteert kun je aan de slag.

Ga op de homepagina naar je persoonlijke profiel, dat vind je door bij je naam op het naar onderen gerichte pijltje te klikken en profile te kiezen.

Je komt dan op je profiel. Je ziet dan al de gegevens die je zelf ingevoerd hebt en aan de onderkant ook een knop om te starten met je eerste post.


Je kunt nu gaan schrijven, foto's en video's invoeren. Ben je tevreden met het resultaat? Dan kun je publiceren. Je post verschijnt bij je profiel en de websiteleden krijgen een bericht dat je iets geplaatst hebt.

Eenmaal gevorderd is er meer mogelijk maar dat volgt vanzelf. Je kunt nu in elk geval beginnen.

Groet van, Jan
87 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

3 Comments


Het ziet er prima uit ! Complimenten

Gr Wim Hooijmaijers

Like

Gelezen via de App (Spaces) 👍🏼


Like
Replying to

Dank voor de feedback Kees Jan

Like
bottom of page